Ansioluettelo

Työkokemus 

Lyhyesti

…kokemus.

Olen neljääkymmentä käyvä, kahden ihastuttavan pojan yritteliäs äiti. Minulla on vahvat inhimillisyyttä ja ympäristöämme tukevat arvot. Kestävä kehitys ja sen edesauttaminen ekologisesti, ekonomisesti, yhteisöllisesti ja yksilöllisesti ovat arvopohjani ytimessä. Olen kasvanut yrittäjien ympäröimänä ja yrittäjänä olen itsekin toiminut useita vuosia. Työntekijänä olen joustava, itsenäinen ja aikaansaava. Innostun asioista helposti ja olen idearikas. Omaksun nopeasti uutta tietoa ja osaan soveltaa kertynyttä kokemusta tehokkaasti. Käytännön työkokemus on tuonut sopivasti maata jalkojen alle, joten pystyn viemään hyviksi todetut ideat myös maaliin. Ymmärrän pitkäjänteisen työn arvon ja sitoudun asetettuihin tavoitteisiin.

Opiskelen parhaillani uutta ammattia hyvinvoinnin ja terveydenhoidon parissa. 2021 minusta valmistuu koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Tällä hetkellä opiskelen täysipäiväisesti, mutta otan vastaan määräaikaisia projekteja jotka eivät vaadi pitkää sitoutumista.

Ansioluettelo

Operatiivinen osakas,
Peaceful Impact Publisher Oy

2017 – 2019

Peaceful Impact Publisher on kansainvälisesti toimiva, suomalainen kustannusyhtiö joka tuottaa ja myy koulutuspalveluja ja kirjallisuutta. Motiivina on erityisesti valottaa emotionaalisen trauman ja dissosiaatiohäiriön aihepiiriä monitasoisesti, sekä näiden tuloksellista hoitoa ja terapiaa.

Lue lisää työnkuvastani

Tehtäviini kuului kustannustoimintaan tutustuminen ja kustannustoiminnan käynnistäminen. Kirjojen kustantaminen toimi yrityksen muun toiminnan käyntikorttina. Tavoitteena oli rakentaa kansainvälinen verkosto, johon kuului ammattilaisia joilla on itsellään myös kokemuksellista tietämystä edustamastamme aihepiiristä.

Kirjojen, artikkeleiden, blogitekstien ja videoiden tuottamisen lisäksi teimme julkisia esiintymisiä ja koulutuksia erilaisissa tilaisuuksissa. Pääosin sote-alaa edustavissa instansseissa. 

Työnkuvaani kuului kaikki yrityksen operatiivinen toiminta, monikielisen julkaisualustan rakentaminen, sisällöntuotanto, markkinointi, verkkokaupan rakentaminen ja ylläpito, viestintä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tämän lisäksi toimin itse myös asiantuntijana ja kouluttajana.

Tapahtumakoordinointi ja viestintä, Kukunori ry

2019 – 2019

STEA-rahoitteinen kulttuurin ja hyvinvoinnin liitto, jonka tavoitteena on uudistaa järjestökenttää edustamallaan alueilla. Työtehtäviini kuului tapahtumatuotanto, viestintä ja sisällöntuotanto kotisivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä printtimateriaalien taittaminen yhteistyössä hanketiimien kanssa. Työsuhde oli määräaikainen.

Graafinen suunnittelija & yrittäjä, CKV.fi

2013 – 2017

Tuotin graafisen suunnittelun, SEO- ja verkkoviestinnän palveluja omalla toiminimellä. Pääasialliset työkaluni koostuivat Adoben ohjelmistoista ja WordPress-julkaisualustasta. Tavoitteeni on rakentaa yksilöllisiä digitaalisia ratkaisuja joissa tuloksellisuus, käytettävyys ja kustannustehokkuus on viety mahdollisimman pitkälle.

Myymäläpäällikkö/Team Leader, MacPeople Oy

2009 – 2013

Macpeople Oy on Apple merkkisten tietokoneiden jälleenmyynti-, palvelu- ja asiantuntijaketju. Olin vastuussa Helsingin lippulaivamyymälän päivittäisistä vastuutöistä, työtehtävien delegoinneista, viestinnästä / raportoinneista, reklamaatioista, uusien myymälätyöntekijöiden kouluttamisesta ja tuloksen seurannasta.

Muuta Maininnanarvoista

Keynote -puhuja, 8th European Conference on Mental Health 

2019

Kahdeksas Euroopan mielenterveyskonferenssi (European Conference on Mental Health) järjestettiin Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. Tiimimme kutsuttiin yhdeksi pääpuhujaksi Peaceful Impact Publisherin ansiokkaan ja näkyvän työskentelyn vuoksi.

Kirsti Kivinen, Silmän liikkeitä – Retkiä traumavyöhykkeille -kirjan kustannus, kuvitus ja taitto

2019

Psykologi, terapeutti ja tietokirjailija Kirsti Kivinen (s. 1941) on kansainvälisesti kokenut työelämän ja terveydenhuollon kehittäjä ja tutkija. Kirsti on kirjoittanut useita tietokirjoja, jotka käsittelevät mielenterveyden kysymyksiä. Hän on myös suomalaisen seksuaalivalistuksen ja perheen hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen pioneeri. Kirsti on ollut tekemässä lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja suosittuja televisio-ohjelmia jo 1970-luvulla. Hän on saanut Valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 1977. Kirjaa voi ostaa täältä.

Suomen trauma- ja dissosiaatioyhdistys Disso ry:n kotisivujen rakentaminen ja niiden ylläpito, sekä digitaalisten- ja printtiaineiston taittaminen

2017 – 2020

Five Survivors, a Hundred Lives – Stories about Trauma and Dissociation -Kirjan koostaminen, taitto ja e-kirjaksi kääntäminen

2017

Tämä englanninkielinen teos julkaistiin ESTD:n (European Society of Trauma and Dissociation) konferenssissa, Bernissä, Sveitsissä, 2017. Kirjaa voi ostaa Amazonista ja e-kirjana iBooksista sekä Google Playsta.

Ota yhteyttä

Hyvinvointia horisontissa...

Opiskelen parhaillani uutta ammattia hyvinvoinnin ja terveydenhoidon parissa. 2021 minusta valmistuu koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Tällä hetkellä opiskelen täysipäiväisesti, mutta otan vastaan määräaikaisia projekteja jotka eivät vaadi pitkää sitoutumista.

Kuulen ilomielin ideoita, ajatuksia ja yhteistyöehdotuksia. Jos kiinnostus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Markkinointi, viestintä, sisällöntuotanto &
graafinen suunnittelu

Carita Kanteleinen

Freelancer